Condiții sociale decente

În experiența acumulată în managementul universitar am încurajat dialogul permanent cu studenții, atât pentru consultarea acestora, cât și pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

În acest sens, susțin implicarea studenților în procesul decizional și organizarea unor întâlniri periodice ale studenților ASE cu conducerea instituției, pentru dezbaterea problemelor curente. În acest context, una dintre prioritățile mandatului meu va fi de îmbunătățire permanentă a condițiilor de studiu și a activităților sociale pentru studenții ASE. Am în vedere o serie de îmbunătățiri imediate ale acestora, incluzând:

  • construcția unor spații noi de cazare prin demolarea căminelor M.Moxa nr.11, corp A, B, C şi construirea unui nou cămin la standarde europene; construirea unui nou cămin în complexul Belvedere A1 – A4, strada Cristian Pascal nr. 25;
  •  îmbunătățirea condițiilor de cazare și masă și repararea instalațiilor sanitare din căminele studențești;
  •  îmbunătățirea infrastructurii TV și Internet din căminele studențești;
  • crearea unor facilități financiare din partea băncilor prin eliminarea sau reducerea comisioanelor percepute studenților din ASE;
  • crearea unor facilități privind accesul studenților la instituțiile de cultură (teatre, cinematografe, muzee, spectacole) prin promovarea unor acorduri de  parteneriat între acestea și ASE.

În experiența acumulată în managementul universitar am încurajat dialogul permanent cu studenții, atât pentru consultarea acestora, cât și pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. În acest sens, susțin implicarea studenților în procesul decizional și organizarea unor întâlniri periodice ale studenților ASE cu conducerea instituției, pentru dezbaterea problemelor curente. Ușa rectorului va fi întotdeauna deschisă pentru studenții din ASE.

Acest articol a fost publicat în Parteneriatul cu studenţii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s