Susţinerea activităților extracurriculare studențești

Activităților extracurriculare organizate de către reprezentanții studenților și organizațiile studențești aduc culoare în viața de student şi contribuie la dezvoltarea personală.

Impactul conferințelor, târgurilor sau școlilor de vară este unul semnificativ, și voi fi mereu un susținător al acestor inițiative. Pe lângă pregătirea profesională, noi trebuie să-i formăm pe studenţi şi pentru viață. Aş propune în acest sens dezvoltarea unor programe care să permită implicarea studenţilor în proiecte diverse, în funcţie de abilităţile şi interesul lor (voluntari pentru protejarea mediului, voluntari pentru prezentarea istoriei ASE sau a istoriei Bucureştiului – pentru viitorii candidaţi sau pentru studenţii străini, organizarea de cursuri şi activităţi diverse precum codul manierelor în afaceri, limbi străine mai rar predate, fotografie etc.) Aceste programe ar contribui la valorificarea abilităţilor personale ale studenţilor.

 Mi-aş dori foarte mult ca studenţii noștri să fie mândri de faptul că sunt sau au fost studenţi ai ASE şi să promoveze imaginea instituţiei. Trebuie să dezvoltăm simţul unei comunităţi care să se păstreze şi după finalizarea studiilor (aşa cum se întâmplă în universităţile din străinătate), ceea ce ar reprezenta o resursă importantă pentru dezvoltarea ASE. ALUMNI-ASE este în acest sens un început care ar trebui dezvoltat.

Acest articol a fost publicat în Parteneriatul cu studenţii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s